Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Araban Esnaf Odası Başkanı Karakuş güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        Ayten Işık

        GAZİANTEP (İHA) - Araban ilçesinde yapılan Umum Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 14. Genel Kurulunda, mevcut başkan Ahmet Karakuş güven tazeledi.

        Araban Kaymakamlığı Konferans salonunda ekseriyetin sağlanması ve divan başkanının seçilmesiyle başlayan Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Yönetim kurulu faaliyet raporu okundu ve ibrası yapıldı.

        Mevcut başkan Ahmet Karakuş'un tek aday olarak girdiği Araban Umum Esnaf Ve Sanatkarlar Odasının 14. Genel Kurulda yapılan seçimde kullanılan 52 oy kullanıldı. Kullanılan Oyların tamamını alan Karakuş yeniden başkan seçildi.

        Karakuş, seçim sonrası yaptığı konuşmada, odanın başkanlığına kendisini yedinden seçen üyelerine teşekkür etti.

        Karakuş,''Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de Arabanlı esnaf arkadaşlarımızın hep yanlarında olarak hizmetime devam edeceğim. Odamızı ve esnafımızı bir adım daha ileri götürmek için geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de mücadele edeceğim. Beni tekrar bu göreve layık gören bütün Arabanlı esnaf arkadaşlarıma teşekkürler'' diye konuştu.

        (AKG-OE-Y)

        14.01.2018 12:04:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler