Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozluk'ta başarılı polislere başarı belgesi verildi

        (Fotoğraflı)

        Ekrem Aktaş

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen çeşitli operasyonlarda başarı gösteren 9 emniyet personeline Kaymakam Osman Bilici tarafından başarı belgesi verildi.

        Kozluk Kaymakamlığından yapılan açıklamada "İlçemiz genelinde 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı, ticareti ve kullanımına' yönelik operasyonlarda başarı gösteren 9 emniyet personeli, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Aykırı'nın da katılımıyla Kaymakamımız Osman Bilici tarafından başarı belgesi ile taltif edildi. İlçemizde, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı, ticareti ve kullanımına' yönelik İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 16-21-26 Aralık 2017 ve 10 Ocak 2018 tarihlerinde yapılan operasyonlarda yaklaşık 600 gram esrar, 18 adet uyuşturucu hap (extacy) ve bölücü terör örgütü PKK propagandası unsuru olan örgütsel dokümanlar ele geçirilmiştir. Operasyonlarda gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen 8 kişiden 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, 5 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır" denildi.

        (EA-MP-Y)

        14.01.2018 14:35:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler