Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye'nin ilk ve tek kadın kahveciler odası başkanı yeniden seçildi

        - Çorlu Kahveciler Odası'nda Yıldız Filiz güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        Serdar Şahin

        TEKİRDAĞ (İHA) - Türkiye'nin ilk ve tek kadın kahveciler odası başkanı olan Çorlu Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Yıldız Filiz, yapılan kongre ile tekrar başkanlığa seçildi. Kongrede konuşan Filiz, kendisini tekrar bu göreve layık gören tüm üyelerine teşekkür etti.

        Çorlu Elit Düğün Salonu'nda yapılan kongreye, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Metin Akgün, Ayşe Doğan ve Mustafa Yel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın ile oda başkanları katıldı.

        Divan Başkanlığını Çorlu Bakkallar Odası Başkanı Yusuf Gümüş'ün yaptığı kongrede konuşan Başkan Yıldız Filiz, oda olarak üyelere her zaman en iyi hizmeti verdiklerini belirterek, "Bugün buraya gelerek kongremize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Kongremiz üyelerimize ilçemize, ilimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. Kongreye daha sonra protokol üyelerinin konuşmaları ile devam edildi. Kongrede tek liste ile seçimlere giren Yıldız Filiz tekrar başkan seçildi.

        Türkiye'nin ilk ve tek kadın kahveciler odası başkanı olma unvanını taşıyan Çorlu Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Yıldız Filiz ikinci kez güven tazeledi.

        (SŞ-SO-Y)

        14.01.2018 23:27:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler