Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorlu'da AK kadınların yeni başkanı Arıcan oldu

        (Fotoğraflı)

        Serdar Şahin

        TEKİRDAĞ (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda başkanı Gülçin Arıcan oldu.

        AK Parti Çorlu Kadın Kolları Başkanı Dilek Aktolun'un AK Parti Kadın Kolları Tekirdağ İl Başkan yardımcısı olarak görevlendirilmesi nedeniyle boşalan ilçe kadın kolları başkanlığına yeni bir ismin seçilmesi maksadıyla gerçekleştirilen ve 5.'si düzenlenen kadın kolları genel kurulu Çorlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

        AK Parti Çorlu ilçe kadın kolları seçimine Genel Merkez Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölge Koordinatörü MKYK üyesi Yasemin Batur, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay, AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal da katıldı.

        Tek liste ile gidilen genel kurulda katılan delegelerin oylarını alan Gülçin Arıcan AK Parti Çorlu İlçe Kadın Kolları teşkilatının yeni başkanı oldu.

        (SŞ-MEF-Y)

        15.01.2018 00:42:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler