Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TESKİ Çorlu'daki yeni lojistik deposuna taşınma işlemini sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü'nce Çorlu'ya kazandırılan yeni lojistik merkezine taşınma çalışmaları sürüyor.

        Sadece Tekirdağ'ın değil Trakya bölgesinin nüfus yoğunluğu en fazla ilçesi Çorlu'ya bir lojistik merkezi kazandıran ve bu merkezin yetersiz kalması nedeniyle ikinci bir lojistik deposu daha açan TESKİ, yeni depoya taşınma işlemlerini devam ettiriyor.

        Çorlu, Ergene, Çerkezköy, Saray, Kapaklı, Marmaraereğlisi gibi ilçelerde meydana gelen arızalara ya da malzeme gereksinimine Çorlu'ya kazandırılan iki ayrı lojistik merkezinden müdahale eden TESKİ ekipleri, ikinci lojistik deposuna taşınma işlemine sürdürüyor. İhtiyaç halinde kullanılacak malzemeleri Çorlu'daki yeni lojistik merkezinde depolayan TESKİ ekipleri, kullanım dışı kalan su terfi merkezlerinden çıkan pompa ve motorları da Çorlu'daki lojistik deposuna taşıyor.

        (SŞ-MEF-Y)

        15.01.2018 10:59:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler