Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye'de Okullar Arası Badminton İl Birinciliği

        - Kızlarda Bahçe Anadolu Lisesi, erkeklerde Düziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu

        (Fotoğraflı)

        Resul Özdil

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Badminton Okullar Arası Genç Kız ve Erkekler Badminton İl Birinciliği müsabakaları Okullar Kampüsü Spor Salonu'nda yapıldı.

        Okullar Arası Genç kız ve erkekler Badminton il birinciliği müsabakalarına 18 Okuldan 90 sporcu katıldı.

        Okullar Kampüsü Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalar sonucunda kızlarda Bahçe Anadolu Lisesi birinciliği elde ederken, Osmaniye Anadolu Lisesi ikinci, Özel Kadirli Detay Anadolu Lisesi üçüncü ve Kadirli Atatürk Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

        Erkeklerde il birinciliği kupasını Düziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandı. Osmaniye Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi ikinci, Kadirli Atatürk Anadolu Lisesi üçüncü ve Özel Kadirli Çukurova Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

        Derece elde eden okullara kupa ve madalyalarını Badminton İl Temsilcisi, okul idareci ve beden eğitim öğretmenleri verdi.

        (RSL-S)

        15.01.2018 11:35:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler