Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ay AK Parti yeni yönetimini ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, teşkilat yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ı makamında ziyaret etti.

        AK Parti Düzce İl Kongresi sonrasında yeni yönetimi ile protokol ziyaretlerine başlayan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile bir araya geldi. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ın makamında gerçekleşen ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ay, Düzce'nin 2019 seçimleri ve 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için en önemli sermayesinin zaman ve vatandaşa hizmet olduğunu belirtti.

        Düzce'de kısa sürede önemli işler yaptıklarına dikkat çeken Başkan Ay "önümüzde iki önemli hedef var öncelikle 2019 seçimlerine emin adımlarla gitmemiz için 2018'i çalışarak, vatandaşımıza hizmet ederek onları memnun ederek geçirmek zorundayız. Zaman kısıtlı ve en kıymetli sermayemiz. Bu sebeple çalışmalarımızı, projelerimizi il teşkilatımızla, milletvekillerimizle, sayın bakanımızla istişare ederek uygulamaya özen gösteriyoruz. Özellikle il teşkilatı ve yerel yönetimlerin uyum içinde çalışmasının büyük avantaj ve başarılı sonuçlar için elzem olduğu inancındayım. Bizler de bu şekilde hareket ederek güzel işlere imza atacağız diye düşünüyorum. Şimdi önemli bir çalışmaya başlamak üzereyiz. Düzce'de yükselen inşaat çalışmaları malumunuz. Kat sınırlamasını yeniden gözden geçireceğiz ve Kuzey Anadolu Fay hattı üzerinde bulunan, yaklaşık 30 yılda bir depremle sarsılan şehrimizde vatandaşlarımızın sağlıklı yapılar içinde yaşaması ve güvenliğin sağlanması için tüm araştırmaları yaparak gerekli önlemleri alacağız. Bu konuda asla esnek davranmak söz konusu değil. Ayrıca bakın camilerimizde tuvaletleri ücretsiz hale getirdik, bununla ilgili çok güzel tepkiler alıyorum. AK Parti belediyecilik anlayışı vatandaşın talebini, memnuniyetini her şeyin üstünde tutan bir anlayıştır. Bu çizgimizde aynı şekilde devam edeceğiz inşallah. Burada şahsıma yaptığı ziyaretlerinden dolayı da değerli İl Başkanımız Hikmet Keskin'e ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de yaptığı açıklamada Başkan Ay'a teşekkürlerini ileterek "sayın başkanımıza göreve geldiği günden itibaren kısa sürede yaptığı başarılı çalışmaları için teşekkür ediyorum. Kendisinin de belirttiği gibi Düzcemiz'in 2019 seçimlerine ve sonrasında 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için el ele verip çalışacağız. Bu konuda kendisine her zaman destekçiyiz, yardımcıyız. Düzce ve Düzceliler için daha güzel bir şehir için projelerde her zaman yanınızdayız. Bu kararlılık ve dayanışma ile AK Parti gelecek hedeflerine emin adımlarla ilerleyecek inşallah. Bu yolda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. AK Parti Düzce il yönetimi olarak çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. Ziyaret AK Parti Düzce İl Teşkilatı yönetim kurulu üyelerinin Başkan Dursun Ay'a kendilerini tanıtması ile sona erdi.

        (TT-AY)

        15.01.2018 11:59:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler