Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akın, "Öğrencilerimizin her zaman yanındayız"

        (Fotoğraflı)

        Halil Tekin

        BARTIN (İHA) - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 15 Temmuz Şehitler İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen dayanışma ve kaynaşma etkinliğine katıldı.

        15 Temmuz Şehitler İlkokulu, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen program Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. Programa katılan Belediye Başkanı Cemal Akın, öğrenciler ve veliler ile sohbet etti. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, "Öğrenci kardeşlerimize belediyeye ihtiyaç duydukları her noktada her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bartın Belediyesi olarak öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarını rahatça sürdürebilmeleri için ne gerekiyorsa yapmaya gayret ediyoruz. Bu anlayışla da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Dayanışma ve kaynaşmayı sağlayan bu etkinlik için emeği geçen başta okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve okul aile birliğini teşekkür." dedi.

        (HT-OA-Y)

        15.01.2018 12:21:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler