Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ülküspor galibiyetlerine devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Türkiye Futbol Federasyonu 1. Amatör kümede mücadele eden Kula Ülküspor Salihlispor'u kendi sahasında oynadığı karşılaşmada 3-1 yendi.

        Kula İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın hemen başlarında Salihlispor golü erken bularak deplasmanda 1-0 öne geçti. Dk. 15'de Veysel'in golüyle eşitliği sağlayan Ülküspor hızlı oyununu devam ettirdi ve 30. dakikada Kadir'in golüyle durumu 2-1'e getirdi. Oyun disiplininden düşmeyen Ülküspor 40. dakikada Özgür'ün golüyle ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı.

        İkinci yarı sahadan gol sesi çıkmayınca maç 3-1 Ülküspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

        Sezona çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Teknik Patron Mustafa Taşatar, "Salihli spor maçı bizim için çok önemliydi. Bu yılki şampiyonluk hedefimizi yakalamak ve deplasmandan galip ayrılmak istiyorduk. 90 dakikanın sonunda gülen taraf biz olduk. Futbolcularım ve teknik heyeti kutluyorum ayrıca bizleri destekleyen taraftarımızda ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

        (HY-SC)

        15.01.2018 12:21:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler