Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Liseli öğrencilerin Türk Halk Müziği konseri ilgi gördü

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Türk Halk Müziği Dönem Konseri Hidayet Sayın Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

        Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmeni koro şefi Özcan Yılmaz'ın yönetiminde gerçekleşen konserde Türkiye'nin doğusundan batısına özenle hazırlanmış her yöreden seçkin türküler öğrenciler tarafından koro ve solo olarak seslendirildi.

        Büyük beğeni toplayan konsere davetlilerin ilgisinin yoğun olurken, iki bölümden oluşan konser sonrası öğrenciler ayakta alkışlandı.

        Konser bitiminde okul müdürü Mehmet Cihan Başer konsere katılım gösteren herkese teşekkür ederek "Türküler, tarih denen uzun ince bir çizgide Türk insanının doğuşundan ölümüne kadar yaşamış olduğu sosyal, siyasal olayları içinde barındıran önemli bir kültürel miras ürünleridir. Asıl mirasımız kültürel zenginliklerimizi korumak ve yarınlara taşımaktır. Okulumuz Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi sanatla iç içe bir okul olduğu için öğrencisinden öğretmenine kültürel miraslarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fırat Atalay koro şefi Özcan Yılmaz'a, Müzik Bölüm Başkanı Ayşen Altuntaş'a ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

        Konsere İl Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Çopur, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fırat Atalay, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.

        (OD)

        15.01.2018 13:13:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler