Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ekinci kent konseyi üyeleriyle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sivil toplum kuruluşları buluşmaları kapsamında kent konseyi üyeleriyle bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.

        Ekinci, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Aliya İzzetbegoviç Kültür Konağında düzenlenen toplantıya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen ile konsey üyeleri katıldı. Eyyübiye Belediyesinin bugüne kadar yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlatan sunum ile başlayan toplantı, soru cevap ve fikir alışverişi şeklinde devam etti. Toplantıda, katılımcı belediyecilik anlayışının önemine vurgu yapan Ekinci, kent konseyi üyelerinin fikirlerinden istifade edeceklerini belirtti. Yeni kurulan kent konseyinin şehir adına güzel çalışmalar ortaya koyacağına inandığını belirten Ekinci, "Eyyübiye Belediyesi olarak katılımcı belediyecilik anlayışına sahip olduğumuzu ifade ediyoruz. Aliya İzzetbegoviç Kültür Konağında da her gün bir başka program düzenleyip STK temsilcilerimizle bir araya geliyoruz. Kanaat önderlerimiz ve gerekse de teşkilatımızla bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugün de kent konseyi ile bir araya geldik. Yaptığımız çalışmalar ve yapılacak projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bu vesileyle yeni kurulan kent konseyine de başarılar dilerim. Şehir adına, kent adına çok güzel çalışmaların ortaya konulacağına inanıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarının da ortak akıl konusunda hareketindeki genel kabul noktasında kent konseyi de ciddi bir katkı sağlayacaktır. Toplantımıza katılım sağlayan kent konseyi başkanımıza ve yönetim kuruluna çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Şanlıurfa'ya katkı sunmayı amaçladıklarını aktaran Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen de, "Urfa'ya katkı sağlamak amacındayız. Belediyelerimiz ile iletişimimiz her konuda olacaktır. Çalışma grubundaki arkadaşlarımız kendi alanlarında etkin ve yetkin kişilerdir. Bizim amacımız, kent yöneticilerine fayda sağlamaktır. Yapılacak olan çalışmalarda biz de katkıda bulunmak istiyoruz. Eyyübiye Belediyesini de tebrik ederiz. Bugüne kadar yaptıkları çalışmaları da gördük. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

        (BB-SD-Y)

        15.01.2018 14:10:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler