Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MESKİ personeli, yangın konusunda bilgilendirildi

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), kurum içi iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve düzenli şekilde yürütülmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

        Bu kapsamda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından MESKİ personeline yönelik 'Yangın Söndu¨rme ve Kurtarma Eğitimi ve Tatbikatı' düzenlendi. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı eğitmeni Abdurrahman Dönmez tarafından verilen eğitimde, binaların yangından korunması hakkındaki yönetmelik gereği personelin olası yangın anında nasıl davranması gerektiği anlatılarak, konu hakkında bilinçlenmesi sağlandı. Yapılan bilgilendirmenin ardından uygulama yapılarak, yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi. Yangın anında yangına doğru müdahaleyi göstermek için itfaiye çalışanlarının yaktığı ateşin nasıl söndürmesi gerektiği uygulamalı bir şekilde anlatıldı. Gerçekleştirilen tatbikat sonrası personele yangın söndürme eğitimi verilerek, tatbikat tamamlandı.

        (KRY-Y)

        15.01.2018 15:44:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler