Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli'de asfaltlama çalışmaları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

        Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Üçtepe'de Mahallesi'nde yapılan tüm hizmetlerin, vatandaşların ferah bir yaşam sürdürebilmesi adına yapıldığını belirterek, söz verdikleri hizmetleri fazlasıyla yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Üçtepe Mahallesi'ne verdikleri hizmet sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tollu, yapılan hizmetlerin Üçtepe'yi hak ettiği noktaya en kısa sürede çıkaracağını dile getirdi. Tollu, "Hak edilen bu hizmetleri ulaştırmak için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz" dedi.

        Üçtepe Mahallesi'nde ikamet eden Helim Çelik ise çalışmalar ile birlikte Üçtepe'nin daha temiz bir mahalle görünümüne kavuştuğunu belirtti. Başkan Tollu'nun yürüttüğü çalışmalardan memnun olduğunu da dile getiren Çelik, ilçede birçok alanda çalışmalar yapıldığını ifade etti.

        (KRY-Y)

        15.01.2018 16:24:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler