Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kutlu oto galeri esnafıyla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, halk ve esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

        Her fırsatta halkla iç içe olmaya büyük önem gösteren Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Oto Galericiler Sitesini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Hafta sonu buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Oto Galericiler Sitesi esnafının sıkıntılarını dinleyerek çözüm için gerekli çalışmaların talimatını vereceğini söyleyen Başkan Kutlu, göreve geldikleri günden bu yana Adıyaman'da yaptıkları ve önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladıkları projeleri esnaflarla paylaştı.

        Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Adıyaman Oto Galericiler Sitesi esnafları ise her fırsatta halkla iç içe olan, Adıyaman esnafının sorunlarına duyarlılıkla yaklaşan Başkan Kutlu'ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

        (CK-SD-Y)

        15.01.2018 16:42:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler