Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyamanlılar Vakfından öğrencilere karne hediyesi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyamanlılar Vakfı karne hediyesi olarak okullara kitap gönderdi.

        Adıyamanlılar Vakfı, Adıyamanlı Yazar Yusuf Tosun'un Akifçe isimli kitabından 3 bin adet kitabı okulların yarıyıl tatilinden önce çeşitli okul ve kütüphanelere hediye olarak gönderdi.

        Yapılan dağıtımlar kapsamında Adıyaman'ın Kahta Celal Bayar Ortaokuluna da 500 adet kitap gönderildi.

        Eğitime verdikleri desteklerden dolayı Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Burs Komisyonu Başkanı Ramazan Oruç'a teşekkür eden Celal Bayar Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı İrfan Binici, vakfın eğitime olan katkısının takdire şayan olduğunu söyledi.

        Başkan Binici, "Okulumuza kitap desteği için Adıyamanlılar Vakfını aradığımızda bizleri kırmadılar. Adıyamanlılar Vakfının özellikle öğrencilere ve gençlere yönelik çok güzel çalışmaları oluyor. Kitap yardımı konusunda da bizleri kırmayan Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Burs Komisyonu Başkanı Ramazan Oruç'a ve vakfın yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

        Adıyamanlılar Vakfının her zaman yanlarında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Celal Bayar Ortaokulu Müdürü Yasin İbiş, karne hediyesi olarak gönderilen kitapların yerinde bir hediye olduğunu söyledi.

        Müdür İbiş, "Özellikle Okul Aile Birliği Başkanımız İrfan Binici'nin gerek e-mail atma, gerek arama suretiyle ulaşmış olduğu Adıyamanlılar Vakfımızın, bizim bu çağrılarımıza duyarsız kalmayıp öğrencilerimizin ihtiyacı olan Akifce isimli kitabı göndermeleri gerçekten yerinde bir karar olmuştur. Kendisi de Adıyamanlı olan yazarımız Yusuf Tosun'un son kitabı Mehmet Akif Ersoy'u anlattığı Akifçe isimli kitabı öğrencilere dağıtılmak üzere okulumuza gönderilmesi, bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Biz kendilerine canı gönülden bütün öğrencilerim, okul aile birliği ve okulum adına teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        Okumanın çok büyük bir soylu eylem olduğuna dikkat çeken Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, eğitime olan katkılarından dolayı Adıyamanlılara Vakfı yönetimine teşekkür etti.

        Müdür Tünçmen, "Bugün çok hayırlı bir iş için bir aradayız. Çok kıymetli hemşerilerimizden Yusuf Tosun'un son kitabı olan Akifçe isimli kitabın dağıtımını yapıyoruz. Adıyamanlılar Vakfı'nın çağrımıza duyarsız kalmayıp kütüphanemize ve öğrencilerimize gönderdiği kitapları teslim almış bulunmaktayız.

        İnşallah en soylu eylem olan okumak eylemini çocuklarımıza özümsetip yaşatabiliriz. Asım'ın neslini inşa edebiliriz. Buna vesile olacağına inandığımız kitaplar elimize ulaştı. Öğrencilerimiz, kitaplardan dolayı çok sevindiler" şeklinde konmuştu.

        Celal Bayar Ortaokulunda düzenlenen kitap dağıtım törenine Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Okul Müdürü Yasin İbiş, Okul Aile Birliği Başkanı İrfan Binci ve öğrenciler katıldı.

        (HT-AHM-Y)

        15.01.2018 17:01:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler