Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisalı yazar kitabını Vali Güvençer'e hediye etti

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret eden Manisalı eğitimci yazar Kadir Keskin, 2017 yılında basılan 'Yalancılar Kahvesi' adlı kitabını hediye etti.

        Manisalı eğitimci yazar Kadir Keskin, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti. Keskin, kendisini kabul ettiği için Vali Güvençer'e teşekkür ederek geçen yıl basılarak okuyucusuyla buluşan 'Yalancılar Kahvesi' adlı kitabını tanıtıp kendisine sunmak istediğini söyledi. Keskin, uzun yıllar süren eğitimcilik hayatında başından pek çok olay geçtiğini ve tecrübelerini kitabına aktardığını anlattı. Vali Güvençer de ziyareti ve kitap hediyesi nedeniyle Manisalı eğitimci yazar Kadir Keskin'e teşekkür ederek, eğitime yaptığı katkının devam ettiğini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirip başarılarının devamını diledi.

        (AY-Y)

        15.01.2018 17:38:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler