Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta'da eve servis iyilik hareketi

        (Fotoğraflı)

        Feti Kılıç

        ISPARTA (İHA)- İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Isparta Şubesi öncülüğünde, ihtiyaç sahibi 282 kişi ile 89 öksüz ve yetime giyim yardımı yapıldı.

        İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Isparta Şubesi öncülüğünde ihtiyaç sahiplerine yönelik giyim yardımları yapıldı. Derneğin Isparta Şube Başkanı Ramazan Toker, kentte 89 yetim ve öksüz ile ihtiyaç sahibi 282 kişiye kışlık giyim yardımında bulunulduğunu belirtti.

        Isparta'da hayırsever ve gönüllü sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle sağlanan yardımların, evlerinden alınan ihtiyaç sahibi aileleri giyim mağazalarına götürülerek gerçekleştirildiğini kaydeden Toker, gönüllülerin aracılığıyla yardım yapılan ailelerin tekrar evlerine bırakıldığını aktardı.

        Toker yaptığı açıklamada, "Allah'a hamdolsun ihtiyaçlar devam ettiği ve gücümüz yettiği ölçüde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sponsor olan kardeşlerimize ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun" ifadelerini kullandı.

        (FK-Y)

        15.01.2018 17:46:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler