Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erbakan Vakfında divan toplantısı gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Erbakan Vakfı Malatya şubesinde il divan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya merhum Necmettin Erbakan'ın damadı ve Vakıf Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz de katıldı.

        Toplantıda bir açıklama yapan Erbakan Vakfı Şube Temsilcisi Bilal Yıldırım, "Bundan altı ay önce, aldığımız görevi layıkla yapabilmek için, arkadaşlarımızla samimi bir çalışma içerisine girdik. Bu çalışmalarımızın gayesi, bütün insanlığın dünya ve ahiret saadetini temin ederek hayatını, milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna adamış, Necmettin Erbakan hocamızın mücadele ve fikirlerini yeni nesillere aktarabilmektir" dedi. Erbakan Vakfı Malatya Bölge Sorumlusu Naci Şavata ise, "Bundan 8-9 ay evvel bizlere bir görev verildi. Gören istenmez verilir düsturuyla yetişen, Milli Görüş davasının erleri olarak bizler, bu görevi almakla şeref duyduk. Malatya'da Ahmet Soylu, Veysel Er hocamız ile beraber istişarelerde bulunarak, yeni bir yönetim oluşturduk" şeklinde konuştu.

        Vakıf Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz de Malatya'da olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Çok önemli devlet adamları yetiştirmiş bir ilde, benim de yönetim kurulu üyesi olduğum ekonomik sosyal araştırmalar merkezinin genel başkanı olan Recai Kutan Beyefendiyi, yetiştirmiş olan bir ilde sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Erbakan Vakfı çatısı altında Malatya'da ilk divan toplantısını yapıyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

        Malatya Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya, Vakıf Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Eğitim Bir- Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Vakfın Bölge Sorumlusu Naci Şavata, Vakıf Malatya Şube Temsilcisi Bilal Yıldırım ile vakıf üyeleri katıldı.

        (BT-SD-Y)

        15.01.2018 18:06:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler