Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Esnaf Odası'nda Başkan Makasçı 4. kez seçildi

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Başkanlık için 2 adayın yarıştığı Manisa'nın Salihli ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda mevcut başkan Murat Makasçı 4. kez seçilerek güven tazeledi.

        Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Odası 4. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Flaş Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığını Manisa Lokantacılar, Kebapçılar, Tatlıcılar ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül'ün yaptığı kongrede başkanlık için mevcut başkan Murat Makasçı ile kısa adı Salihli Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Meslek Derneği Başkanı Yıldırım Yılmaz yarıştı. Gündem maddelerinin tek tek görüşülüp karara bağlanmasının ardından gidilen seçimlerde kullanılan 448 oyun 335'ini alan Murat Makasçı, yeniden oda başkanı seçildi. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde diğer aday Yıldırım Yılmaz ise 111 oy aldı. 4'üncü kez oda başkanlığına seçilen Murat Makasçı, esnaflara yakışır bir seçimin gerçekleştirildiğini belirterek "Oda üyesi esnaflarımıza daha kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalarımıza bundan sonra devam edeceğiz. Destekleriniz her zaman bizleri onurlandırmıştır. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

        Murat Makasçı Başkanlığı'ndaki Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi Mehmet Kara, Mürteza Yalçın, Rifat Gülmez, Ahmet Türk, Ali Ödek ve Halil Ercan'dan oluşurken, denetim kurulu ise Cihat Utku Savaş, Erdem Çeri ve Emrah Çapraz'dan oluştu.

        (BA-AY-Y)

        15.01.2018 18:40:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler