Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtarlardan Başkan Seyfi Dingil'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - Hatay'ın İskenderun ilçesi Mahalle Muhtarları, Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti.

        İskenderun Modernler, Sakarya, Yunus Emre, Suçıkağı ve Akçay Mahalleleri Muhtarları, mahallelerinde gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret ederek, 2017 yılı içinde yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Mahalle muhtarları ile bir bütünlük, dayanışma ve istişare içinde çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yatırım ve hizmetlerin planlanmasında ve yerine getirilmesinde mahalle muhtarlarıyla sürekli istişarelerde bulunduklarını söyledi.

        Mahalle ayrımı yapmadan İskenderun'un her köşesine eşit şekilde hizmet anlayışıyla, muhtarların her zaman görüş ve düşüncelerine büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Muhtarlarımızın ziyaretleri bizleri son derece memnun etmiştir. Ekiplerimiz kentin birçok noktasında aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar ile sürekli mahalle muhtarlarımız ile görüş alışverişinde bulunuyoruz. Şehrimizi geleceğe taşımak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı devam ettireceğiz." dedi.

        Mahallerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Seyfi Dingil'e teşekkür eden mahalle muhtarları ise, "Başkanımıza ve belediye çalışanlarına mahallelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Mahallelerimizde ihtiyaç olan kaldırımlar ve yollar yenileniyor. Başkanımızı ziyaret ederek halka hizmet noktasında istişarelerde bulunduk. Sağ olsun başkanımız bizleri sürekli ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor. Bizlerde var olan ihtiyaçları ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri iletiyoruz" dedi.

        (MSM-Y)

        15.01.2018 19:41:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler