Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tiyatronun Duayen İsimleri Erzincan Halkı İle Buluştu

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

        Gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşların büyük beğenisini kazanan Erzincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu bu kez Türk Tiyatrosunun duayen isimlerinden ve İstanbul Şehir Tiyatrosu oyuncularından Zihni Göktay, Kubilay Penbeklioğlu,Suha Uygur ve Zeynep İrem Aslan'ı Erzincan Halkı ile buluşturarak tiyatro konulu söyleşisi düzenledi. Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen söyleşi programına kurum yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program öncesi Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamında ziyaret eden sanatçılara Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy tarafından Belediye ERMEK kurslarında üretilen el işlemeli bakır tepsi hediye edildi.

        Gerçekleştirilen söyleşi hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy " Erzincan Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem veriyoruz. Şehrimizde tiyatro olmayışı büyük eksiklik bu eksikliği gidermek adına şehir tiyatrolarını kurduk. Amacımız tiyatroyu hemşehrilerimize sevdirebilmek. Bu kapsamda Şehir Tiyatrolarımız Türk Tiyatrosunun duayen isimlerinden ve İstanbul Şehir Tiyatrosu oyuncularından Zihni Göktay, Kubilay Penbeklioğlu, Suha Uygur ve Zeynep İrem Aslan'ı hemşehrilerimizle buluşturarak tiyatro konulu söyleşisi düzenledi. Hemşehrilerimiz tiyatro konusunda merak ettiği her şeyi sanatçılarımıza sordular. Çok verimli bir program olduğuna inanıyorum. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

        (FG-Y)

        16.01.2018 09:19:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler