Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke'de Bocce ve Dart Ligi heyecanı yaşanacak

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke'de İlçe Kaymakamlığı himayesinde Bocce ve Dart Ligi kuruldu.

        Söke Eğitim Vakfı'nın (SÖKEV) katkıları ve Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu'nun destekleriyle oluşturulan Bocce ve Dart Ligi'nde 16 okul 192 sporcu mücadele edecek. 4 ay sürecek olan ligde Kuşadası ve Germencik ilçesinden de birer okul yer alıyor. Söke Bocce ve Dart Ligi müsabakaları Söke Özel Anadolu Okulları Spor Salonu ve bahçesinde gerçekleştirilirken, organizasyonu Federasyon Temsilcisi Antrenör-Hakem Ali Tetik üstleniyor.

        Bocce ve Dart Ligi faaliyetlerini Söke'de başlatmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ali Tetik; "Desteklerinden dolayı Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, TBBDF Başkanı Ahmet Recep Tekcan ve Mutlu Türkmen, İlçe Gençlik Spor Müdürü Ahmet Turan Günen başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Söke bu yeni lig ile yeni bir heyecan yaşayacak" dedi.

        (LT-MB-Y)

        16.01.2018 10:38:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler