Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aslanapa Belediyesi'nden çevre duyarlılığı

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde doğaya gelişigüzel atılan çöpler ve inşaat atıkları Belediye tarafından temizlendi.

        Aslanapa ilçesi Mintankırı Mevkii'nde bulunan inşaat atıkları ve çöpler Belediye tarafından tahsis edilen iş makinası ve kamyonlar tarafından temizlendi. Belediye Temizlik Ekipleri Mintankırı mevkiine dökülen çöp ve molozları ortadan kaldırdı. Vatandaşlar kirliliğin ortadan kaldırılmasının ardından, çevre kirliliğine karşı gösterdiği duyarlılıktan ötürü Belediye Başkanı Asaf Akar'a teşekkür ettiler. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Asaf Akar, ''Vatandaşın talepte bulunması durumunda belediyemizce inşaat atığı dışındaki çöpler hiçbir ücret talep edilmeden, inşaat atığından ise makul bir ücret alınmaktadır. Bu nedenle vatandaşlardan ellerinde bulunan ve çevre kirliliğine yol açan atıkları bize bildirmelerini istiyoruz"diye konuştu.(YD-EFE)

        16.01.2018 10:54:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler