Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cevizdere konutlarında çevre düzenlemesi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Emet ilçesinde belediye tarafından Cevizdere Toplu Konut Kooperatifi'nde parke taşı ve kaldırım döşeme çalışmalarına devam edildiği bildirildi.

        Ortaklarının yüzde 80'i Eti Bor işçilerinden, yüzde 20'si ise öğretmen ve sağlık personelinden oluşan ve kısa bir süre önce tapuları dağıtılan 118 konutun bulunduğu Cevizdere Toplu Konut Kooperatifinde konutlar arası parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığını söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Koca, "Konutlara üst tarafından girişte yol kota düşürümü, parke taşı ve kaldırım döşeme çalışmalarının tamamlanması ile Cevizdere konutlarımızın çevre düzenlemelerini büyük ölçüde bitirmiş olacağız. Bu arada Fen İşleri teknik ekiplerimiz yapımı devam eden Cevizdere toplu konutları üst yapı çalışmalarını yerinde gezerek incelemelerde bulundular. Yapılan çalışmalar ile tapu dağıtımlarının ardından vatandaşlarımızın yerleşmeye devam ettiği konutlarda çevre düzenlemeleri de kısa sürede tamamlanmış olacak" diye konuştu.(EFE)

        16.01.2018 11:03:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler