Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eski hastanede poliklinik hizmeti başladı

        - AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Menteşe'deki eski Devlet Hastanesinde bugünden itibaren gece saat 24.00'e kadar bir pratisyen hekim ve 1 hemşire ile poliklinik hizmeti vereceğini açıkladı.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Menteşe İlçe Merkezinde bulunan Eski Devlet Hastanesinde bugünden itibaren gece saat 24.00'e kadar bir pratisyen hekim ve 1 hemşire ile poliklinik, enjeksiyon ve pansuman hizmetleri verilmeye başlanacağını açıladı.

        Milletvekili Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, "Sağlık Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler sonrasında, Menteşe İlçe Merkezimizde bulunan Eski Devlet Hastanemizde bugünden itibaren gece saat 24.00'e kadar bir pratisyen hekim ve 1 hemşire ile poliklinik, enjeksiyon ve pansuman sağlık hizmetleri verilmeye başlanacak. Hekim tarafından hastaneye sevki istenen hastaların sevk işlemi ise Sağlık Müdürlüğümüz ekiplerince yapılacaktır" dedi.

        (BT)

        16.01.2018 12:03:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler