Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karlıova'da 5-10 santimlik kar mutlu etmedi

        (Fotoğraflı)

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, kar yağışı etkili olarak ilçeyi beyaza bürüdü ancak 5-10 santimlik kar, vatandaşları mutlu etmedi.

        Bingöl'ün en çok kar yağan ilçesi Karlıova'da sabah erken saatlerden itibaren yağış etkili oldu. Her yıl mevsimin bu dönemlerinde 1 metrenin üzerinde kar yağan ilçede karın 5-10 santimetre de kalması vatandaşları üzdü. Vatandaşlar, araçlarının camları ve iş yerlerinin önündeki karı kısa sürede kendi imkanlarıyla temizledi.

        2011 yılında yağışların az olduğunu sonraki yıllarda ise bu dönemde 1 metrenin üzerinde kar kalınlığının oluştuğunu aktaran vatandaşlar, bir karış yağan karın kar olmadığını, ilçenin ismine yakışmadığını kaydetti.

        Öte yandan, kar yağışı ile birlikte ilçede bulunan ve 3 yıl önce yapılan bir çeşmeye de kayan tır çarptı. Kaza nedeniyle çeşme kullanılamaz hale geldi.

        Meteorolojiden yapılan açıklamada ise bugün için Bingöl genelinde kar yağışı beklenmediği, ancak sıcaklıklarda 3 derece civarında düşüş yaşanacağı, buzlanmaya dikkat edilmesi gerektiği bildirildi.

        (MAÇ-HİV-AŞ-Y)

        16.01.2018 12:25:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler