Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'ın yer altı endoskopisi çekilecek

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Sakar

        BATMAN (İHA) - Alt yapıda yaşanan aksaklıkları daha kısa bir sürede tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak isteyen Batman Belediyesi, kanal görüntüleme aracını hizmete koydu.

        Günümüzde özellikle kalabalık şehirlerde altyapıda yaşanan her problemi açık kazı yöntemiyle tamire çalışmanın şehir trafiğini felce uğratacağı düşüncesinden hareket eden Batman Belediyesi, kazıya gerek bırakmayan Kanal Görüntüleme aracını, BASKİ bünyesine kazandırdı. 370 bin liraya satın alınan kanal görüntüleme aracı, kanalizasyon bacasından kanalın içine gönderilerek görüntüleme yapma özelliğine sahip. Araç ile kanaldaki sorunları anında izleme şansı vererek şehrin alt yapısında endoskopi yapabilme imkanı sunuyor. Kanal görüntüleme aracı, kanalizasyon hattındaki sorunları (çatlama, contaların çıkması ve parsel bağlantılarının kanal içine taşması vs.) önceden belirlemeye yardımcı oluyor. Farklı çap ve uzunluktaki kanalizasyon hattında görüntüleme yapma özelliğine sahip olan araç ile tıkanıklığa mahal verebilecek unsurlara zamanında müdahale edilebilecek.

        (HS-MP-Y)

        16.01.2018 12:33:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler