Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UTSO yeni pazarlar için Kolombiya yolcusu

        (Fotoğraflı)

        Ferhat Bal

        UŞAK (İHA) - Uşak Ticaret Ve Sanayi Odası, 23-25 Ocak'ta gerçekleşecek Colombiatex-2018 Fuarı Kapsamında, Yurt Dışı İş Gezisi Programı Gerçekleştirecek.

        Kolombiya'nın Medellin şehrinde düzenlenen fuar tekstil, kumaş ve ev tekstili sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getiren Güney Amerika'nın en büyük tekstil fuarıdır.

        Dünyanın birçok ülkesinden tekstil endüstrisinin seçkin ve uzmanlaşmış şirketlerin bir araya geldiği fuarda UTSO stant açarak, üyelerine hizmet kolaylığı sunacak.

        Uşak tekstil sanayisinin doküman ve görsellerle tanıtılacağı stant çeşitli ülkelerden alım heyetleri ile de buluşma noktası olması düşünülürken stant haricinde fuara katılan UTSO üyeleri ürünlerini sergileme ve ikili iş görüşmeleri yapabilme imkânı bulacaklar.

        26 kişilik işadamı heyeti ile düzenlenen iş gezisi kapsamında ikili iş görüşmelerinin yanı sıra hafta boyunca bölgedeki alıcıları da ziyaret edeceklerdir.

        Üyelerinin gerek fuar ziyaretiyle gerekse de düzenlenen ikili iş görüşmeleri ile yeni iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladıklarını belirten Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; "Güney Amerika'da yer alan ülkelere ihracat için bir geçiş kapısı olan Kolombiya'nın tekstil sektörümüz için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. 26 kişilik heyetle katılacağımız Kolombiya yurtdışı iş gezimizde Güney Amerika'nın en büyük fuarına katılım sağlamanın yanı sıra, bölgede düzenleyeceğimiz tekstil fabrikaları ziyareti ve Büyükelçilik ziyareti ile de bölge pazarında neler yapabileceğimizi gözlemleyeceğiz. Böylesine önemli bir fuarda firmalarımız da oda bünyesinde açacağımız stant ile ürünlerini, kataloglarını sergileme imkânı bulabilecekler. Bu tür fuar ve ikili iş görüşmeleri organizasyonları sektörlerimiz ihracatını artırıyor, kent ve ülke ekonomimize büyük katkılar sunuyor. 2018 yılı içerisinde farklı sektörlere yönelik en az 5 tane yurtdışı iş gezisi programı hedefliyoruz. Bu tür uluslararası organizasyonlarla ürünlerimizi dünyaya tanıtıyoruz. Pazar çeşitliliğimizi ve paylarımızı arttırarak il ihracat rakamlarımızı yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi.

        (FB-MB-Y)

        16.01.2018 15:04:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler