Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        El birliği ile güç birliğine

        (Fotoğraflı)

        Celal Dilsiz

        ERZURUM (İHA) - Aşkale'de faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu'yu makamında ziyaret ettiler.

        AK Parti İlçe Başkanı A. Kerim Polat, CHP İlçe Başkanı Cafer Akbaba, MHP İlçe Başkanı Toksöz Kartal, Saadet Partisi İlçe Başkanı Nusret Bilen, Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu'yu makamında ziyaret ettiler.

        Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları dile getirilirken ilçe genelinde yapılması gereken konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

        İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, "Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'kendimiz için değil bağlı olduğumuz vatanımız ve ulusumuz için el birliği ile çalışmalıyız.' sözü doğrultusunda hareket ederek bizlerde başta ilçemiz ve vatandaşlarımız için neler yapabiliriz. Kardeşlik söylerinin yerine bizler zaten kardeşiz ziyadesi ile bu kardeşliğimizi hiçbir siyasi ve etnik grup ayrımı yapmadan birbirimizle ayrışmayı değil aksine daha çok kenetlenmeyi sağlamalıyız. Bu bağlamda Birlik ve beraberlik içerisinde siyasi parti temsilcisi başkanlarımızın ziyareti ise bizleri sevindirdi. Kanunlar çerçevesinde birlik beraberlik içerisinde ilçemize en iyi hizmetleri vermeye devam edeceğiz." dedi.

        (CD-AA-Y)

        16.01.2018 15:33:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler