Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gencer, Ayvalık Perşembe Pazarı'ndaki düzenlemeleri yerinde inceledi

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas - Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Ayvalık Belediyesi çevrenin büyük semt pazarı olan Perşembe Pazarı'nda çatı düzenleme çalışmalarında sona gelinirken, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, tüm eksiklerin giderilmesi için yerinde incelemelerde bulundu.

        Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir köşesinde yol yapım çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da sorumluluk alanlarında bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

        Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve beraberindeki ekipler, Ayvalık Perşembe Pazarına gelerek eksiklikleri belirledi. Ayvalık esnafının görüşlerini de alan Gençer, ekiplerden çalışmaların aksamamasını istedi.

        Ekipleri çatı onarımının ardından Pazar ışıklandırılacak, çevre yıkık duvarlar onarılacak, paslanmış, kullanılmaz hale gelen kapılar yenilenecek, tuvaletlerin ise de daha modern olması planlanıyor. Ayrıca Zabıta noktası yanına da bebek bakım odası oluşturulması planlandı.

        Kentin en sosyal alanlarından olan Perşembe Pazarının tüm sorunlarını halletmek için çalıştıklarını belirten Başkan Rahmi Gençer, bu ay içerisinde tüm eksiklerin giderileceğini de sözlerine ekledi.

        Denetlemeler sırasında görüşlerini belirten pazar esnafı, Başkan Rahmi Gençer'in sık sık yerinde incelemesi kendilerini mutlu ettiğini pazarın çok güzel olduğu ifade edildi.

        (EME)

        16.01.2018 16:14:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler