Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yağcı'ya ziyaretler

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya makamında ziyaretler devam ediyor.

        Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ilk olarak TOKİ Ortaokulu Müdürü Fikret Başak ve TOKİ Muhtarı Yasemin Sezer, ardından Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Bayram Kaya ve Tügva Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enes Eminoğlu ve Tügva Bilecik İl Temsilcisi İbrahim Aydoğar ziyarette bulundu.

        Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "TOKİ Ortaokulu Müdürü Fikret Başak ve TOKİ Muhtarı Yasemin Sezer Hanım ziyarette bulundular. TOKİ okulumuzun ve mahallemizin sorunlarına ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Mahallemize ve okulumuza yaptığımız katkılar sebebiyle teşekkürlerini ifade ettiler. Onların teşekkürleri bizler için motivasyon kaynağı. Hep birlikte gerek eğitim yuvalarımızı gerekse mahallelerimizi çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın daha güzel yaşayacakları ortamlar haline getirme gayreti içerisindeyiz. Ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Ardından, Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği ziyaretimize geldiler. Okulumuza ilişkin olarak sorunları ilettiler. Belediye olarak okullarımızın sorunlarının giderilmesi noktasında her zaman duyarlı davranıyoruz. Çünkü gençlerimiz bizlerin geleceği, her şeyimiz ve iyi bir nesli fiziksel ve görsel anlamda güzel ortamlarda yetiştireceğimize inanıyorum. Eğitim camiasının ve gençlerimizin her zaman yanındayız. Ziyaretleri sebebiyle Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyorum. Daha sonra, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Bayram Kaya bey ziyarette bulundular. Yeni yapılacak olan Küçük Sanayi Sitemizin çalışmalarına ilişkin olarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Katkıları ve gayretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Son olarak ise, Tügva Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Enes Eminoğlu ve Tügva Bilecik İl Temsilcisi İbrahim Aydoğar ziyarette bulundular. Yeni yönetimlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

        (DA-AS-Y)

        16.01.2018 16:52:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler