Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çelikcan: "Vatandaşlarımızın acısına da sevincine de ortak oluyoruz"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Türkiye'ye örnek olacak sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediklerini söyledi.

        Solaklı Mahallesi ziyaretinde yaşlıları, hastaları, yeni doğan bebekleri ziyaret edip düğüne katılan Başkan Çelikcan, '"Vatandaşlarımızın sevincine ve üzüntüsüne ortak oluyoruz" dedi. 85 yaşındaki Kıymet Aydemir ve doğuştan engelli Serdar Göktaş ve ailesini ziyaret ederek bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Baüşkan Çelikcan, bağırsak ve karaciğer tedavisi gören Murat Kaymaz'a da acil şifalar diledi.

        Başkan Çelikcan, Yiğit ailesinin yeni doğan bebeklerini de ziyaret etti.

        Sultan ve Oktay Dalkılıç çiftinin düğününe uğrayan Başkan Çelikcan, çiftlere bir ömür mutluluklar diledi. Cenazesi olan vatandaşlara uğrayıp başsağlığı diledi.

        Yüreğir'de sosyal ve kültürel belediyecilik alanında önemli projeleri devam ettirdiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ''Evde bakım hizmetleri ile bugüne kadar 10 bin yaşlı vatandaşımızı evinde ziyaret ettik. Bakımları ve ihtiyaçlarına yardımcı olduk. 19 bin yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret edip anne sütünün önemini anlatan kitapçık ve broşür dağıtıyoruz. Çeşitli hediyeler veriyoruz" diye konuştu.

        Yüreğirli vatandaşların sevincine ve üzüntüsüne her zaman ortak olduklarını, bundan sonra da vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çelikcan, "Belli bir makama gelen herkes bulunduğu makamın hakkını vermek zorundadır. Ben Adana'da doğdum ve büyüdüm. Bizim amacımız doğup büyüdüğüm ilçemize güzel bir şeyler kazandırma yönündedir. Son bir iki yıl bir şeyler yapıyormuş gibi gözükmek yerine seçildiğimiz günden bu yana Yüreğir'i kalkındırmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yüreğir birçok ilklerle tanıştı. Yüreğir'e sayısız kalıcı eserler kazandırdık. Yüreğir'in tarihinde en büyük yatırım olan ''Sosyal Konut Projesi'' devam ediyor. Yaptığımız bütün hizmetler vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmak için'' şeklinde konuştu.

        (ELF-Y)

        16.01.2018 16:56:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler