Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahin: "Engelliler Koordinasyon Merkezimizi yakında hizmete açacağız"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Engelliler Koordinasyon Merkezini yakın zamanda hizmete açacaklarını söyledi.

        Başkan Zihni Şahin, Bafra Belediyesi Hizmet Binası yanında bulunan alanda tadilatı süren Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Kızılay Kan Toplama Merkezlerinde incelemelerde bulundu. Şahin, çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Şahin çalışmaların kısa süre içerisinde bitirilip hizmet merkezlerinin yakında hizmete gireceğini söyledi.

        Başkan Zihni Şahin konu ile ilgili olarak, "Engelsiz yaşam için belediye olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Engellilerimizin toplumsal yaşamda yerlerini almaları için bizim üzerimize düşen çalışmalardan biri olan Engelliler Koordinasyon Merkezimizi yakın zamanda hizmete açacağız. Burada görevlilerimiz engellilerimizin sorunlarını dinleyerek hızlı bir şekilde çözüm bulacak. Buradaki çalışmanın yanı sıra yeni aldığımız engelli aracımız da Engelli Koordinasyon Merkezimiz ile birlikte hizmete girecek. İnşallah engellilerimize daha güzel daha konforlu hizmet sunacağız. Engelliler Koordinasyon Merkezimizle birlikte Kızılay Kan Toplama Merkezimiz de artık kan veren vatandaşlarımızın yeni adresleri olacak. Artık kan bağışlarını daha düzenli ve güzel bir ortamda verecekler. Bu iki projemiz ilçemize hayırlı olsun" dedi.

        Ziyarette, Bafra Sakatlar Derneği Başkanı Recep Köksal, Kızılay Bafra Şubesi Yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yardımcısı Fikret Vatansever ve Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Yaman da hazır bulundu.

        (SAM-SLH-Y)

        16.01.2018 17:11:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler