Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sürü Yönetim Elemanı kursu

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından küçükbaş hayvan sürü yönetimi için eleman yetiştirme kursu başlatıldı.

        Muratlı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi ile birlikte yürütülen Küçükbaş Sürü Yönetim Elemanı kursu başladı. Muratlı Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen kursun açılışına Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, İlçe Müdürü Ertekin Günaçtı, Muratlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Erkol, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamdi Bozdemir ve katıldı.

        Veteriner Hekim Eren Duran ve Mühendis Metin Kocaman tarafından verilen eğitimin, 35 üreticinin katılımıyla 104 saat süreceği belirtildi. Kursiyerlerin sürü sevk ve idaresi, beslenme, sürü bakımı, sürü sağlığı, iş güvenli ve sağlığı konularında eğitim alacakları bildirildi.

        (MA-MEF-Y)

        17.01.2018 09:25:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler