Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'li Harun Karacan'dan Aydın Ticaret Borsası'na ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, Aydın Ticaret Borsası yönetimini ziyaret etti.

        AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan beraberindeki AK Parti İl Başkanı Ahmet Ertürk, Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aydın Ticaret Borsası'nı ziyarette bulundu. Karacan'ı Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen ve Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı.

        AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, Ekim ayından bu yana ATB Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Fevzi Çondur'a görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Ziyareti için Karacan'a teşekkür eden ATB Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ise, Karacan'ı Aydın'da ağırlamaktan son derece memnun olduklarını ifade etti. Çodur, Karacan'a Aydın Ticaret Borsası tarafından hazırlanan Aydın kestanesi ve inciri hediye etti.

        (MB-Y)

        17.01.2018 09:53:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler