Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni yönetimden Bozbey'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa Muğla ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Gümüş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret etti. Şehirde yaşayan Muğlalıların dayanışmasının yanı sıra, Bursa'ya da katkı koymak istediklerini belirten Gümüş, bu anlamda Nilüfer Belediyesi'yle iş birliklerinin de önemine dikkat çekti.

        Bursa Muğla ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Gümüş, Başkan Yardımcısı Gülşah Sol ve Yönetim Kurulu Üyesi Hande Koç ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret etti. Derneğin, BİLDEF ve Nilüfer Belediyesi Anadolu Arastası Kooperatifi çatısı altında Bursa adına faaliyetler gerçekleştirdiğini belirten Ali Gümüş, özellikle Anadolu Arastası'nın kendilerini çok heyecanlandıran bir proje olduğunun altını çizdi.

        Anadolu Arastası'nın tamamlandığında dünyaya örnek bir barış projesi olacağına inandığını belirten Bozbey de, bu projeyle, hemşehri derneklerini aynı çatı altında buluşturarak ortak bir kültürü yansıtacaklarını, turizme katkısı anlamında da bir marka değer oluşturacağını vurguladı. Bozbey, "Anadolu Arastası'nda kaba inşaatların tamamlanması konusunda önemli bir noktaya geldik. Şimdi önümüzdeki süreç daha titiz bir çalışma gerektiriyor. Ama bittiğinde, Bursa çok değerli bir alana kavuşacak" diye konuştu.

        Ziyarette Bursa Muğla ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin projeleri hakkında bilgi veren Ali Gümüş, 21 Şubat'ta Nilüfer Kadın Korosu'nun Uğur Mumcu Sahnesi'nde eğitim yararına vereceği konsere Bozbey'i davet etti.

        (AF)

        17.01.2018 09:57:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler