Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Çetin'den Vartolulara müjde

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, termal ısı konusunda sondaj çalışmalarının başlatılması için gerekli desteği aldıklarını söyledi.

        Ankara'da İller Bankası Yatırım Değerlendirme Dairesi Başkanı İlker Şadi İşleyen'i makamında ziyaret eden Kaymakam Çetin, termal ısı konusunda hazırladıkları projeyle ilgili bilgiler verdi. Varto ilçesinde, vatandaşların artık kömürle veya doğalgazla değil de termal ısı ile ısınmaları konusunda sondaj çalışmalarının başlaması konusunda gerekli desteği aldığını ifade eden Mehmet Nuri Çetin, "Daire Başkanı İlker Şadi İşleyen'le yaptığımız görüşmede, projenin gerekliliklerini anlattıktan sonra, ilçeye termal sudan ısının kazandırılması konusunda gerekli sondaj çalışmalarının başlaması konusunda destek vereceklerini söylediler. Desteklerinden dolayı başta Valimiz Aziz Yıldırım'a, Milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek'e, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ve Yatırım Değerlendirme Dairesi Başkanı İlker Şadi İşleyen'e teşekkür ederiz. Varto halkına hayırlı olsun" dedi.

        (MSA-Y)

        17.01.2018 10:38:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler