Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniyeli voleybolcular çeyrek finale yükseldi

        Resul Özdil

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) Kız ve Erkek Voleybol Takımları çeyrek finale yükseldi.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi projesi kapsamında 2017-2018 sezonu Akdeniz Bölgesi Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Grup Müsabakaları Karaman'da yapıldı.

        Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonu'nda oynanan Voleybol Grup Müsabakalarına kız ve erkek takımı olarak 9 ilden 18 takım toplamda 252 sporcu katıldı.

        Karaman'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) grup müsabakalarında Osmaniye'yi temsil eden Osmaniye Erkek Voleybol takımı 1. olarak kız voleybol takımı ise 2. olarak çeyrek finale yükseldi.

        (RSL-S)

        17.01.2018 10:39:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler