Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelsiz Üniversite Birimi eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Trakya Üniversitesi Engelsiz Üniversite Birimi tarafından birim temsilcilerine 'Engelsiz Üniversite Birimi ve Engel Durumu Olan Öğrenciler' ile ilgili olarak farkındalık eğitimi gerçekleştirildi.

        Engelsiz Üniversite Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Hakan Tuna, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin, Engelsiz Üniversite Komisyonu üyeleri ve temsilcilerinin katılımı ile Rektörlük Senato salonunda gerçekleşen eğitimde, Engelsiz Üniversite Birimi ve engel durumu olan öğrencilerle iletişim ile ilgili bilgilendirme yapılarak temsilcilerden gelen öneriler dinlendi.

        Herkes için erişilebilir bir üniversite olma yolunda hizmet veren Engelsiz Üniversite Biriminin, temel aldığı stratejik yaklaşımla yardım temelli değil, hak temelli farkındalık çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

        (KU-MEF-Y)

        17.01.2018 10:53:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler