Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi salonları açıldığı günden beri hiç boş kalmadı

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir'de Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılan Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinin açıldığı günden beri salonları hiç boş kalmadı.

        Kırşehir'in yetiştirdiği büyük bozlak ustası Neşet Ertaş'ın adını da yaşatacak olan Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi modern tasarımı ile şehre yakışır bir nitelikte kültür ve sanat etkinliklerinin merkezi oldu.

        Kültür ve Sanat'ın ekmek ve su gibi eksikliği hissedilen kavramlar olduğunu anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Kültür Sanat su gibi, ekmek gibi eksikliğini hissettiğimiz kavramlardır. Biz Kırşehir Belediyesi olarak insani değerlerimiz ve ilkelerimiz doğrultusunda Kültür ve Sanatı halkımızın vazgeçilmezi yapmak amacı ve çabası içerisindeyiz.

        Merkezimizde hafta içi ve hafta sonlarında her türlü etkinlikler yapılıyor. Sabah saatlerinden başlayarak, akşam geç saatlerine kadar sürekli açık. Cumartesi ve pazar günleri de etkinlikler yapılmaktadır. Kültür Merkezimize vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor.

        Kültür Merkezimiz bu şehre bir vizyon kattı. Bu kadar derin ve farklı zenginliği olan bir Şehirde kültür ve sanata da oldukça önem veriyoruz. Bizler de bir arada yaşayan bir toplumda yerel yönetimler olarak, Kültür Merkezimizde tiyatro oyunları, ünlü isimlerin yer aldığı söyleşiler, yarışmalar ve sergiler ile kültür ve sanatta önemli atılımlar yapıyoruz. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezimiz açıldığı günden bu tarafa halkımızın yoğun ilgisini görüyor. Bu ilginin her geçen gün artması bizi mutlu ediyor"dedi.

        Sosyal ve Kültürel faaliyetlerin yapıldığı merkezin Kırşehir'in her türlü ihtiyacına cevap verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

        "Sosyal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleştirildiği, Kırşehir'e yakışır bir kültür merkezi. Sergi salonları, dernek ve kurs odaları ve modern mimari ile Kültür Merkezimiz Anadolu'nun ikinci büyük kültür merkezi oldu.

        Kültür Merkezimizde 750 ve 250 kişilik salonların yanında 44 ve 60 kişilik toplantı salonu da mevcut.

        Şuan da burada devam eden çok sayıda kursumuz var. Gece gündüz yaşayan bir kültür merkezi"

        (EÖ-AÖ-Y)

        17.01.2018 10:56:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler