Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şaphane'de spor kursları sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Şaphane ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Step, Aerobik ve Fitness Kursları'nın sona erdiği bildirildi.

        Şaphane Kapalı Spor Salonu'nda usta öğretici Erhan Dağdeviren tarafından verilen Step, Aerobik ve Fitness Kursları'na 19 kursiyerin katıldığı ve eğitimlerini başarıyla bitirdikleri açıklandı.

        Şaphane Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fuat Bayri, sona eren kurlarla ilgili yaptığı açıklamada, ''Sona eren kurslarımız sağlık açısından son derece önemlidir. Bazı insanların metabolizma problemi yaşadığını hepimiz biliyoruz. Metabolizma problemi kilo vermeyi yavaşlatarak, sindirim sisteminde farklı sorunlar yaratmaktadır. Aynı zamanda ortaya hazımsızlığı çıkartarak bireylerin gün içerisinde rahat nefes alıp vermelerine engel olmaktadır. Bu kapsamda Step, Aerobik ve Fitness yaparak kemik sağlığınızı güçlendirebilir yaşlılıkta daha dinç ve daha esnek görünerek kemik erimesi rahatsızlığını önleyebiliriz'' diye konuştu.(YD-EFE)

        17.01.2018 11:01:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler