Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Teneffüs Park'ta karne şenliği

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi Teneffüs Park, sömestr tatilinde Pazartesi hariç her gün birbirinden renkli etkinlikler düzenleyecek.

        Muratpaşa Belediyesi'nin iştiraki şirket Falez AŞ ile birlikte hayata geçirdiği Antalya'nın çocuk dünyası Teneffüs Park, 'karne tatilini' eğlenceli ve renkli etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor.

        Teneffüs Park'ta karne şenliği, Cumartesi saat 10.00'da kapıların açılmasıyla başlayacak ve 18.00'e kadar devam edecek. Karne tatili boyunca Pazartesi hariç her gün gerçekleştirilecek etkinliklerde çocuklar, mandallardan kızak yapacak, interaktif drama atölyesinde 'Kurtarma Köpeği Berdand', 'Nilsen ve Uçan Kaz', 'Mutlu Prens', 'Kibritçi Kız' gibi masalları canlandıracaklar. Oyuncak, resim ve kukla atölyelerinde bambaşka bir dünyayı keşfedecek çocuklar, parkur oyunları ve mini diskoda eğlenceli zaman geçirecek.

        (SÇ-SÇ-Y)

        17.01.2018 11:55:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler