Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopili kadınlar yemekte buluştu

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi Belediyesine bağlı Kadın Kültür Merkezinde kurs gören kadınlar ile Başverimli Beldesine bağlı Kadın Merkezinde kurs gören kadınlar yemekte bir araya geldi.

        Şırnak'ın Silopi ilçesinde bulunan lokantada bir araya gelen kadınlar karşılıklı kurslar hakkında bilgilendirildi. Yemek esnasında Silopi Kadın Merkezi Müdürü Gönül Ürgen ilçe ve beldelerde kadınların her alanda aktif olması gerektiğini ve bu hususta gereken çalışmaları yapmaları gerektiğini söyledi. Daha sonra yemek programına katılan AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, güvenlik güçlerinin sağladığı huzur ortamının ardından kadınların daha rahat sosyal aktivitelerde bulunduğunu ve belediyelerde açılan kadın merkezlerinde her türlü kurslara iştirak ettiklerini söyledi.

        (AYZ-MP-Y)

        17.01.2018 12:34:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler