Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karadağ ile deleger ile buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        ÇANAKKALE (İHA) - AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, 21 0cak Pazar günü AK Parti Genel Başkanvekili-Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan 6.Olağan il kongresi öncesi delegeler ile buluşmaya devam ediyor.

        Eceabat ilçesinde Eceabat ve Gökçeada delegeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen İl Başkanı Yeşim Karadağ delege buluşmalarına gün boyu sürdürdü. Eceabat'tan sonra Gelibolu'ya Gelibolu'dan sonra Lapseki, Çan ve Yenice ilçelerine geçen Başkan Karadağ burada da delegeler ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda 2 yıllık görev süresi boyunca yaptıklarını anlatan Yeşim Karadağ delegelere kongre davetiyelerini elden takdim ederek delegeleri kongreye davet etti.

        Başkan Karadağ toplantılarda yaptığı konuşmalarda birlik ve beraberlik içerisinde Çanakkale İl Teşkilatının 6. olağan kongresini gerçekleştireceklerini, 21 Ocak Pazar günü şölen havasında geçecek kongrenin şimdiden hayırlı olmasını dilediğini ifade ederek, AK Parti Çanakkale İl Teşkilatı olarak ilçelerimizin kongre sürecini büyük bir olgunluk içerisinde bir olarak diri olarak tamamladık, artık sıra il kongremizde, inşallah 21 Ocak Pazar günü fahri Çanakkale'li Sayın Başbakanımızın da katılımları ile 6.Olağan il kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongre öncesi delegelerimiz ile buluşmak istedik,zaten bir çok vesile ile teşkilatlarımız ile bir araya geliyoruz, delegelerimiz partimizin mihenk taşlarıdır, bizde mihenk taşlarımız ile kongre öncesinde de temas kuralım istedik ve kongre davetiyelerini elden vermek istedik. Ben tüm partililerimizi ve vatandaşlarımızı Pazar günü Esenler Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan 6.olağan il kongremize davet ediyorum" diye konuştu.

        17.01.2018 13:08:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler