Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Midyat Emniyet Müdürlüğü bin 250 öğrencinin doğum gününü kutladı

        - Polisler öğrenciler için pasta kesti

        (Fotoğraflı)

        Bilal Bedir

        MARDİN (İHA) - Mardin'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bin 250 öğrenciye sürpriz yapılarak doğum günleri kutlandı.

        Midyat Kaymakamlığı destekli ve İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yürütülen 'Midyat'ta Küçük Adımlarla Büyük Yarınlara' isimli proje kapsamında, maddi imkansızlık veya ilgisizlik nedeniyle doğum gününü kutlayamayan öğrencilere sürpriz yapılarak doğum günleri kutlandı. Proje hedefi kapsamında tespit edilen bin 250 öğrencinin doğum günü polisler tarafından kutlandı. Etkinlikte doğum günü kutlanan öğrencilere hediyeler dağıtıldı. Doğum günü kutlamalarına katılan polisler öğrenciler için pasta kesip hediyelerini dağıtırken, öğrenciler bu sürpriz ile çok mutlu olduklarını dile getirdi.

        (BB-AKK-Y)

        17.01.2018 13:14:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler