Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin Suriye Yardımlaşma Platformunda nöbet değişimi

        (Fotoğraflı)

        Murat Akgül

        MARDİN (İHA) - Mardin'de 2012 yılından beri faaliyette bulunan Mardin Suriye Yardımlaşma Platformu Başkanı Lütfü Günlüoğlu görevini altı yıl aradan sonra Faris Erkar'a devretti.

        Altı yıldan beri Mardin'de yerleşik Suriyeli ailelere gıda, elbise, nakit gibi her türlü yardım yaptıklarını belirten Günlüoğlu, bu görevi zor şartlar altında bugüne kadar yürüttüklerini Suriyeli ailelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için gereken gayreti gösterdiklerini ve bundan sonrada bu hayırlı hizmeti devam ettirmek için katkılarının süreceğini ifade etti.

        Görevi yeni devralan Faris Erkar ise uzun bir süreden beri Mardin'de faaliyet gösteren Lütfü Günlüoğlu'na teşekkür etti. Erkar, "Üstlendiğim görevin çok meşakkatli olduğunun farkındayım. Bundan sonrada bu hayırlı faaliyetleri devam ettirmek için tüm gayretimi ortaya koyacağım. Bizim işimiz vicdanlara hitap eden bir iştir. Vicdan sahibi olan herkesin yardım çağrılarımıza duyarsız olmaması lazım. Yanı başımızda bir savaş var, bu savaştan kaçabilen insanlar yaşam mücadelesi veriyor. Savaşı bir tarafa bırakmış çocuklar, kadınlar, yaşlılar hayatta kalabilmenin mücadelesini veriyor. Bizim bu desteklerimiz insanların mücadelesine bir nebze olsun katkı sunmuş olacak. Her geçen gün dertlerimiz çoğalıyor. Platform olarak dertlere deva olmak için gayret göstermeye çalışıyoruz" dedi.

        (MA-AKK-Y)

        17.01.2018 13:40:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler