Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sahte Cennet Sessiz Çığlık oyunu 18 Ocak'ta

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl Belediyesi, uyuşturucu madde bağımlılığını anlatan 'Sahte Cennet Sessiz Çığlık' isimli tiyatro oyununun 18 Ocak'ta sahneleneceğini bildirdi.

        Bingöl Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi'nin (TUBİM) akademik denetim ve onayından geçen tek gençlik oyunu olan 'Sahte Cennet Sessiz Çığlık' tiyatro oyununun sahneleneceği belirtildi.

        Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen tiyatro gösteriminin Kültür Merkezi'nde sahneleneceği aktarılan açıklamada, "Tiyatro oyunu, 18 Ocak 2018 tarihinde 2 seans olarak gösterime sunulacak. İlk seans saat 11.00'da, son seans ise saat 14.00'da gerçekleştirilecek" denildi.

        Tiyatro oyunuyla, uyuşturucu madde bağımlılığına dikkat çekileceği belirtilen açıklamanın devamında; "Belirli periyotlarla yetişkin ve çocuklara yönelik düzenlediğimiz tiyatro oyunlarına bir yenisini daha ekledik. Bu oyunu diğerlerinden ayıran en önemli özellik, uyuşturucu madde bağımlılığına dikkat çekmesidir. 18 Ocak Perşembe günü iki seans şeklinde gösterime sunulacak oyuna, tüm gençleri ve aileleri davet ediyoruz"ifadelerine yer verildi.

        (YA-HİV-Y)

        17.01.2018 14:35:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler