Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Can dostlarını unutmadılar

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Gönüllü kişiler, vatandaşlar tarafından bağışlanan mamaları Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ne teslim etti.

        Gönüllü vatandaşlar, can dostlarının beslenmesine, 'sokak hayvanlarına sen de destek olmak ister misin?' projesiyle destek oldu. Farkındalık oluşturarak vatandaşların projeye katılmasını sağlayan gönüllüler vatandaşların bağışladığı mamaları, Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ne teslim etti. Veteriner İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen gönüllüler, sahiplenmeyi bekleyen ve tedavi gören can dostlarıyla da yakından ilgilendi. Toplumsal konular üzerine gerçekleştirdikleri projelerden olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Elif Özhan Ak, Nilüfer Belediyesi iş birliğiyle özellikle sokak hayvanları konusunda çalışmalar yaparak, farklı ihtiyaçlarına destek olmayı hedeflediklerini söyledi.

        (AF)

        17.01.2018 16:24:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler