Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim'de esnafların arayışları sürüyor

        -Başkan adayları esnaf ziyaretlerini sıklaştırdı

        (fotoğraflı)

        Hüseyin Çetinkaya

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Didim ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için üç adayın yarışacağı bildirildi.

        Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, tekrar aday olacağını açıklarken, yönetim kurulu üyesi Şerif Erul ile odanın eski yöneticilerinden ve uzun yıllar odada 2. başkanlık görevini yürüten Aydın Bener de aday olduğunu ifade eden odanın üyesi Nihat Özçevik, seçime sayılı günler kala başkan adayların esnaf ziyaretlerini sıklaştırarak ilçede esnaf sorunlarının çözümü için yapakları çalışmalar hakkında bilgiler aktardıklarını i ifade etti.

        Kendisinin de bir kahvehane işletmecisi olarak mevcut yönetime muhalif olduğunu belirten Özçevik, orta ve küçük ölçekli esnafın büyük alışveriş merkezleri karşısın da zor anlar yaşadığını, mevcut yönetimin yetersiz kaldığını savunarak çoğu küçük esnafın kapatma noktasına geldiğini söyledi.

        Didim de faaliyet gösteren esnafın yeni başkan arayışı içinde olduğunu kaydeden Özçevik, 21 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi için odaya 2 bin aktif üye olduğunu ve çoğunluğun sağlanması ile seçimin gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

        (HÇ-MB-Y)

        18.01.2018 07:59:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler