Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Veysipaşa-Köprülü Mahallesi doğalgaza kavuşacak

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Efeler ilçesi merkez Veysipaşa-Köprülü Mahallesinde doğalgaz çalışmaları 2018 yılı içerisinde başlayacak.

        Yaklaşık iki yıldan bu yana mahallelerine doğalgaz gelmesi için seslerini duyurmaya çalışan mahalle sakinleri amaçlarına ulaştı. Veysipaşa-Köprülü Mahalle Muhtarı Murat Aksoy iki yıldan bu yana doğalgaz için yapılan girişimlerin olumlu sonuç verdiğini, doğalgaz şirket yetkilileri ile yaptığı son görüşmede doğalgaz çalışmalarının bu yıl içerisinde başlayacağını belirtti.

        Muhtar Aksoy, mahallelerine doğalgaz gelmesi için 2016 yılında 350 imza ile 2017 yılında ise 2 bin imza ile ilgili doğalgaz şirketine başvuruda bulunduklarını ifade ederek, "Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu, kömür ile ısınmada sıkıntı yaşadıklarından dolayı doğalgaz için sürekli kapımızı aşındırdı. Bizde vatandaşımızın bu isteklerini yerine getirmek için çeşitli girişimlerde bulunduk. Son olarak doğalgaz şirketi yetkilileri ile yaptığımız görüşmede 2018 yılında mahallemizde doğalgaz için alt yapı çalışmalarının başlayacağını öğrendik. Şirket yetkilileri şu an doğalgaz çalışmalarının Kemer Mahallesinde devam ettiğini, burada çalışmaların sona ermesinin ardından sırası ile Mesudiye ve Köprülü-Veysipaşa Mahallelerinde de çalışmaların başlayacağını söylediler" dedi.

        Veysipaşa-Köprülü Mahallesi sakinleri temiz enerjiye geçmek ve temiz hava solumak istediklerini belirterek, doğalgaz çalışmalarını dört gözle beklediklerini ifade ettiler.

        (OD-MB-Y)

        18.01.2018 09:20:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler